Daar waar de dagen korter worden…                             zoeken we naar verlenging

Daar waar de dagen zwaarder worden…..                      zoeken we naar verlichting

En daar waar de dagen donkerder worden…..              zoeken we naar het licht

            NES dec 2021

Beste donateur, beste sympathisant van de stichting Vrede voor Palestina

Bezig zijn met muziek, sport, creativiteit, spel. Dagjes uit gaan, naar een zwembad, een voorstelling, zelfs een dinosaurusmuseum. Voor onze kinderen een vanzelfsprekendheid, voor de kinderen van Al Khader bij Bethlehem een ware traktatie.

Ze konden het meemaken, ook dit jaar weer, ondanks of liever gezegd, bij corona, in het twee weken durende  zomerkamp. 124 Kinderen, jongens en meisjes, van 4 tot 15 jaar, hadden de tijd van hun leven.  Gewoon kind zijn, weg van de stress van een dagelijks leven onder bezetting.

Want die bezetting gaat door en verhardt. Het werk van onze Stichting is nooit gemakkelijk geweest. Immers, ‘onze’ kinderen, de kinderen van Al Khader, leven op een plek, waar  één staat, met de steun van de grootste westerse democratische machten,  een ander volk overheerst, hen hun rechten ontneemt, twee miljoen mensen vasthoudt in een grote openluchtgevangenis op het kleine strookje land Gaza, dagelijks mensen doodt, woningen  vernietigt, kinderen gevangen zet  en alles doet om de geboorte van een Palestijnse staat onmogelijk te maken.

Met jullie steun blijven we de hoop houden dat we een verschil kunnen maken, hoe klein ook. Samen zoeken we zo naar het licht, naar een ster, de ster van Bethlehem. Bethlehem in Palestina is immers de wieg van het christendom.

Als donateur geef je licht aan kinderen, van wie het licht vaak afgenomen wordt. Iedere inzet, iedere bijdrage is waardevol. En ziet u terug in de gezichten van blije kinderen, vol leven en energie. Voor uw bijdrage krijgt u de glimlach terug van 124 kinderen voor deze twee weken van hun leven. Voorwaar een investering van formaat! Bedankt

Leve de vrijheid! Leve het licht!

We wensen u een  Zalig Kerstfeest en een Gelukkig en Vreedzaam 2022.

Gerelateerde berichten


window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-S5CYW8GT53');